Uitleg van behandelingen

Wat zijn acrylic-gel nagels?

Hieronder volgt een korte uitleg over wat acrylic-gel nagels zijn.

acrylic-gel is nieuw. Het is een combinatie van acryl en gel nagels in 1.
Het heeft de hardheid van acryl, maar het draagcomfort van gel nagels.
Een nieuwe set wordt altijd geplaats met sjablonen in mijn salon.
op mijn facebook/ insta pagina kan je alle foto’s zien van wat ik afgelopen tijd gemaakt heb.  Niks is te gek, van kort naar lang. Van rond naar allmond of zelfs stiletto. Alles is mogelijk.

 


Nagelbijter

Acryl nagels zijn ook goed geschikt voor mensen die nagels bijten. Ze zijn harder en dus moeilijker door te bijten. Bij nagel studio Larissa kunt u ook terecht voor een nagelbijt arrangement. Het gaat als volgt in werk:

– U komt voor een set acryl nagels ( vermeld wel als u de nagelbijt arrangement wilt). Het nagelbed wordt verlengd met acryl en een sjabloon. Zo ontstaat er een langere nagel en vanuit daar kan er verder gewerkt worden.

De acryl nagel wordt gewoon verder afgewerkt zoals alle acryl nagels afgewerkt worden. dus bijvoorbeeld met een wit randje of naturel.

– Na 10 dagen na eerste afspraak, komt u voor controle. Er wordt gekeken of er lucht plekjes zijn en of er beschadigingen zijn gekomen door eventueel bijten.

– Na 3 weken vanaf eerste afspraak komt u terug om de nagels op te laten vullen.

Dit alles valt onder het nagelbijt arrangement. Bekijk de prijslijst voor verdere info


Wat zijn BIAB nagels?

BIAB-behandeling is een hyperflexibele gel en wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen.
De gel werkt in op de diepte van de nagelplaat, zodat de nagelplaat er steeds mee verzadigd wordt. Per behandeling zullen je nagels steviger worden door verzadiging. Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagelplaat, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden.

Tevens is  deze gel “selfpinchend”.  Dit wil zeggen dan, na herhaaldelijke behandelingen, de natuurlijke nagel mooier zal worden van vorm, met als resultaat, slankere en sterkere nagels. Ook is het belangrijk de nagels goed te voeden met een goede nagelriem olie.

Gellak kan na 2 weken al tekenen van slijtage vertonen.  Met deze BIAB wordt de draagbaarheid verlengd tot zelfs 4 weken. Of misschien wel langer. Maar dat licht aan de nagel kwaliteit op dat moment.
* Geen broze en dunne nagels meer.
* Herstelt beschadigde nagels.
* Egaliseert oneffenheden in de nagelplaat.
* Fantastische hechting.
* Slanke nagels doordat een natuurlijke C-curve wordt gevormd.
* Onberispelijke draagbaarheid tot zelfs 4 weken.

Haal je gelnagels er nooit zelf af. Door eraan te pulken of te vijlen kan en zul je je eigen nagel beschadigen, met alle gevolgen van dien. Zelf gelnagels of gellak zetten, leer je niet zomaar, raadpleeg dus zeker een styliste en ga niet zelf aan de slag!


Wat is Gel Polish?

Gel Polish is een volledige nieuwe rage! Géén vervanger van Nagellak en géén vervanger van Gel. Gel Polish is een nieuwe categorie nagellak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige onbeschadigde kleur en glans op de nagels.

Gel polish is geschikt voor mensen die geen Kunst nagels willen omdat te veel beschadiging aan brengt op de natuurlijke nagel. Of voor mensen die geen kunst nagels mogen vanwege hun werk,. Gel Polish wordt eenvoudig als een lak aan gebracht, maar draagt als gel. Dus een mooie versteviging van eigen nagels.

De Gel polish moet uitgehard worden onder de UV of LED lamp. Daar door zit het ongeveer 2 a max 3 weken zonder dat het bladert, wat gewoon nagellak wel doet.