Verzorging Kunstnagels

Kunst nagels hebben gewoon een andere verzorging nodig dan gewoon nagels. Daarom deze verfijnde uitleg!

 

 

Lengte van de kunstnagels Kunstnagels kun je korter maken door ze te vijlen. Er zijn speciale vijlen voor kunstnagels, deze zijn wat grover dan vijlen voor natuurlijke nagels. Je bij kunstnagels lekker heen en weer vijlen, zorg wel dat je een fijnere vijl gebruikt als afsluiting om haakjes aan je nagels te voorkomen. Gebruik geen schaart of knippertje, door de druk kan de kunstnagel geheel of gedeeltelijk loslaten of inscheuren.

 

Het verwijderen van kunstnagels Wanneer je genoeg hebt van je kunstnagels maak dan een afspraak met de nagelstyliste om ze te verwijderen! Ga nooit zelf aan de slag! Wanneer je de kunstnagels er zelf aftrekt trek je namelijk een gedeelte van de natuurlijke nagel mee en blijft er een hele dunne nagel over. Hiermee beschadig je de nagels enorm. Wanneer je de nagel losweekt in aceton brengt dit ook erg grote schade toe aan je nagel en worden je eigen nagels er poreus en raken in een zeer slechte conditie.

los laten van kunstnagel: als de kunstnagel los zit, plak die dan niet zelf ook niet met de nagellijm van de drogist. Door de luchtvorming komt er vocht en vuil onder. Als dit wordt afgesloten door de lijm, kunnen er bacteriën en schimmelvorming ontstaan.

kunst nagel lakken:  de kunstnagel kan gewoon gelakt worden. Gebruik bij kleuren zo als rood een basecoat. Dat verkomt dat de kleur in de kunstangel trekt. Bij het afhalen van de nagellak kunt u het beste remover zonder aceton gebruiken. Zo tast de kunstnagel en de lak niet aan.

nabehandeling: laat de kunstnagels op tijd na behandelen. Zo verkomt u scheuren en breuken. Maak elke 3 a 4 weken een afspraak om tijdig uw nagels bij te vullen.